Aanbiedingen voor jouw week zonder vlees 

BESPAAR OP JE BOODSCHAPPEN

Klik op het logo van jouw supermarkt voor de aanbiedingen. 

Aanbiedingen voor jouw week zonder vlees 

De grote supermarkten van Nederland steunen de Nationale Week Zonder Vlees en maken het jou wel heel makkelijk! Er zijn tijdens de week namelijk mooie kortingen op de lekkerste vegetarische producten. Ga met je muis op jouw supermarkt staan om te zien wat de kortingen zijn. Of download hier een pdf-bestand met alle aanbiedingen!

BESPAAR OP JE BOODSCHAPPEN

Over de Nationale Week Zonder Vlees

Wij vinden dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is en willen een flexitarisch eetpatroon, waarin vlees en vis afgewisseld worden met vegetarische of plantaardige gerechten, promoten. Vaker een dagje geen vlees of vis eten is een kleine moeite met een enorm positieve impact op mens, dier en milieu. Door geen vlees te consumeren tijdens de Nationale Week Zonder Vlees is de milieudruk van je voeding namelijk lager. Je bespaart bijvoorbeeld op de uitstoot van broeikasgassen die bijdragen aan klimaatverandering en watergebruik. Elke vleeseter die het volhoudt om gedurende één week geen vlees te eten, bespaart maar liefst 130 liter water, 75 kilometer autorijden en 770 gram dierenvlees.

Vragen?

Heb je een vraag over de Nationale Week Zonder Vlees, wil je weten hoe je je inschrijft of ben je benieuwd naar meer informatie over het Week Zonder Vlees magazine? Kijk dan even rond op https://weekzondervlees.nl/faq/. Waarschijnlijk wordt jouw vraag hier beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via weekzondervlees@gmail.com.
Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel het Week Zonder Vlees magazine

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoeken in magazine

Ben je op zoek naar iets? Gebruik deze zoekbalk om te door het hele magazine te zoeken.
Vul minimaal 3 karakters in.