Dank aan de partners van 
De Vegetarische Restaurantweek!

Verrassend vegetarisch menu

Gasten staan verrassende gerechten te wachten, met keuze uit 3 gangen voor 35,- euro of 5 gangen voor 55,- euro. Het menu ziet er als volgt uit:

TOMATENTHEE*
Kaffir limoen, avocado en tartaar van topinamboer

BBQ SPITSKOOL 
Kruidenschotsen en vadouvan

GEPOFTE KNOLSELDERIJ* 
Schuim van topinamboer en op dennennaalden gerookte king boleet

ST. FÉLICIEN
Dry aged biet en balsamico

KOKOS* 
Rabarbercompote en yoghurt-basilicumsorbet

* 3-gangen menu

De Vegetarische Restaurantweek

“De vegetarische keuken neemt al jaren een prominente plek in op mijn menukaart, want duurzaam en lekker eten gaan heel goed samen. Ik ben daarom vanaf de start ambassadeur van de Nationale Week Zonder Vlees en heel enthousiast om dit jaar samen met mijn team alle gasten van het pop-up restaurant positief te verrassen met onze vegetarische gerechten. Ik vind het belangrijk om op die manier de vegetarische keuken in Nederland te promoten. Door dit te doen in samenwerking met de Nationale Week Zonder Vlees, en samen met Peugeot als duurzame vervoerspartner waar ik zelf al jaren ambassadeur van ben en met veel plezier zelf ook rijd in de meest duurzame modellen, maken we het verhaal compleet.”
- PETER LUTE

Uiteten in heel Nederland

Ultieme restauranttip!

Bourgondisch restaurant ’t Zusje gaat helemaal vegetarisch 
tijdens de Nationale Week Zonder Vlees

Restaurantketen ‘t Zusje is uitgedaagd om van 9 t/m 15 maart a.s. mee te doen aan de Nationale Week Zonder Vlees. Voor deze ene week heeft ’t Zusje een speciale menukaart met meer dan 35 heerlijke tapas gerechtjes zonder vlees of vis!
Reserveer snel via 0900-98753 en laat je verrassen!

Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees (9 t/m 15 maart) zal de oude buskruitfabriek “De Krijgsman” in Muiden omgetoverd worden tot het Week Zonder Vlees pop-up restaurant, powered by Peter Lute. Dit is tevens het kloppend hart van de campagne. De hele week zal hier door topchef Peter Lute en zijn team een vegetarisch 3-gangen en 5-gangen menu geserveerd worden om zo iedere gast te laten proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn. Het is mogelijk om bij je reservering aan te geven of je gebruik wilt maken van een haal- en brengservice met hybride vervoer van en naar het busstation in Muiden. Deze service wordt mogelijk gemaakt door partner Peugeot Nederland. Reserveer je tafeltje nu snel, want vol = vol!

De haal- en brengservice zal worden uitgevoerd met de allernieuwste Peugeot 508 HYbrid. Een zeer efficiënte plug-in hybrid met slechts 29 g CO2/KM uitstoot en 54 km bereik in 100% elektrische modus.

WEEK ZONDER VLEES POP-UP RESTAURANT, 
POWERED BY PETER LUTE

De Vegetarische Restaurantweek

Vier jouw Week Zonder Vlees niet alleen thuis, maar ook buiten de deur! Want ook buitenshuis kun je heerlijk vegetarisch dineren: van een snelle hap tot een uitgebreid viergangendiner. Reserveer jouw tafeltje bij het Nationale Week Zonder Vlees pop-up restaurant, powered by Peter Lute. Dit restaurant is van 9 t/m 15 maart het kloppend hart van de Week Zonder Vlees. Of reserveer bij een ander restaurant met een vegetarisch aanbod via www.devegetarischerestaurantweek.nl

WEEK ZONDER VLEES POP-UP RESTAURANT, POWERED BY PETER LUTE

Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees (9 t/m 15 maart) zal de oude buskruitfabriek “De Krijgsman” in Muiden omgetoverd worden tot het Week Zonder Vlees pop-up restaurant, powered by Peter Lute. Dit is tevens het kloppend hart van de campagne. De hele week zal hier door topchef Peter Lute en zijn team een vegetarisch 3-gangen en 5-gangen menu geserveerd worden om zo iedere gast te laten proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn. Het is mogelijk om bij je reservering aan te geven of je gebruik wilt maken van een haal- en brengservice met hybride vervoer van en naar het busstation in Muiden. Deze service wordt mogelijk gemaakt door partner Peugeot Nederland. Reserveer je tafeltje nu snel, want vol = vol!

De haal- en brengservice zal worden uitgevoerd met de allernieuwste Peugeot 508 HYbrid. Een zeer efficiënte plug-in hybrid met slechts 29 g CO2/KM uitstoot en 54 km bereik in 100% elektrische modus.

Verrassend vegetarisch menu

Gasten staan verrassende gerechten te wachten, met keuze uit 3 gangen voor 35,- euro of 5 gangen voor 55,- euro. Het menu ziet er als volgt uit:

TOMATENTHEE*
Kaffir limoen, avocado en tartaar
van topinamboer

BBQ SPITSKOOL 
Kruidenschotsen en vadouvan

GEPOFTE KNOLSELDERIJ* 
Schuim van topinamboer en op dennennaalden gerookte king boleet

ST. FÉLICIEN
Dry aged biet en balsamico

KOKOS* 
Rabarbercompote en yoghurt-basilicumsorbet

* 3-gangen menu

“De vegetarische keuken neemt al jaren een prominente plek in op mijn menukaart, want duurzaam en lekker eten gaan heel goed samen. Ik ben daarom vanaf de start ambassadeur van de Nationale Week Zonder Vlees en heel enthousiast om dit jaar samen met mijn team alle gasten van het pop-up restaurant positief te verrassen met onze vegetarische gerechten. Ik vind het belangrijk om op die manier de vegetarische keuken in Nederland te promoten. Door dit te doen in samenwerking met de Nationale Week Zonder Vlees, en samen met Peugeot als duurzame vervoerspartner waar ik zelf al jaren ambassadeur van ben en met veel plezier zelf ook rijd in de meest duurzame modellen, maken we het verhaal compleet.”

- PETER LUTE

Door het hele land doen restaurants mee aan
De Vegetarische Restaurantweek met een speciaal
vegetarisch aanbod. Uit elke provincie lichten wij er
één uit. Op www.devegetarischerestaurantweek.nl
vind je ze allemaal! Waar schuif jij aan?

Uiteten in heel Nederland

Ultieme restauranttip!

Bourgondisch restaurant ’t Zusje gaat helemaal vegetarisch tijdens de Nationale Week Zonder Vlees

Restaurantketen ‘t Zusje is uitgedaagd om van
9 t/m 15 maart a.s. mee te doen aan de Nationale Week Zonder Vlees. Voor deze ene week heeft
’t Zusje een speciale menukaart met meer dan
35 heerlijke tapas gerechtjes zonder vlees of vis!
Reserveer snel via 0900-98753 en laat je verrassen!

Dank aan de partners van 
De Vegetarische Restaurantweek!

Over de Nationale Week Zonder Vlees

Wij vinden dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is en willen een flexitarisch eetpatroon, waarin vlees en vis afgewisseld worden met vegetarische of plantaardige gerechten, promoten. Vaker een dagje geen vlees of vis eten is een kleine moeite met een enorm positieve impact op mens, dier en milieu. Door geen vlees te consumeren tijdens de Nationale Week Zonder Vlees is de milieudruk van je voeding namelijk lager. Je bespaart bijvoorbeeld op de uitstoot van broeikasgassen die bijdragen aan klimaatverandering en watergebruik. Elke vleeseter die het volhoudt om gedurende één week geen vlees te eten, bespaart maar liefst 130 liter water, 75 kilometer autorijden en 770 gram dierenvlees.

Vragen?

Heb je een vraag over de Nationale Week Zonder Vlees, wil je weten hoe je je inschrijft of ben je benieuwd naar meer informatie over het Week Zonder Vlees magazine? Kijk dan even rond op https://weekzondervlees.nl/faq/. Waarschijnlijk wordt jouw vraag hier beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via weekzondervlees@gmail.com.
Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel het Week Zonder Vlees magazine

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoeken in magazine

Ben je op zoek naar iets? Gebruik deze zoekbalk om te door het hele magazine te zoeken.
Vul minimaal 3 karakters in.